Tabere cu Reducere

logo-TS.redCopiii de la doua scoli de prestigiu din Bucuresti – Liceul teoretic Ady Endre si Scoala nr.56 Jose Marti – beneficiaza de reducere 10% la activitatile Tabere cu Suflet!

Suntem Ted si Sara!
Cu T de la Tabere si S de la Suflet:) Asa ca puteti sa ne spuneti Tabere cu Suflet!
Si pentru ca vrem sa mergem in tabere cu voi, va oferim o reducere de 10 % la activitatile noastre! Nu-i asa ca-i minunat?
Oferta este pentru colegii nostri de la Scoala nr.56 Jose Marti si de la Liceul teoretic Ady Endre din Bucuresti, unde invatam noi, Ted si Sara! 

Reducerea este oferita prin programul WeCare Edu Tabere cu Suflet si este valabila pentru o activitate pe an. Reducerile sunt valabile la urmatoarele activitati Tabere cu Suflet: Tabere de Schi, Tabere de Vara, Iesiri de Weekend si Competitii.

Va asteptam cu drag!

Update referitor la Scoala nr 56: In taberele din perioada 2-13 ianuarie 2018 au participat mai multi copii de la Scoala nr.56, veniti prin programul Excelenta Tabere cu Suflet. In urma interactiunii cu acestia si in urma sugestiilor venite de la instructorii si voluntarii Asociatiei Tabere cu Suflet, a fost sistata promotia Excelenta Tabere cu Suflet pentru copiii de la Scoala nr.56. Decizia are efect incepand cu data de 1 februarie 2018.

 

2 thoughts on “Tabere cu Reducere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s