Scoala Tabere cu Suflet

TabereCuSuflet038Astazi incepe Scoala!
Incepem si noi Scoala Tabere cu Suflet, proiectul ProBono prin care ne propunem sa oferim copiilor bucuria de a Invata!

Scoala Tabere cu Suflet este un proiect care a aparut anul acesta, in timpul Taberelor de Schi. Dupa ce ne intorceam de la partie, in loc sa ne jucam, in unele zile am inceput sa invatam o multime de lucruri interesante:) Am facut exercitii de matematica distractiva si concursuri de matematica si de logica, pe care copiii le-au primit mai bine decat ne asteptam:) Apoi am inceput sa facem cursuri de limbi straine iar cu cei mici am invatat sa citim si sa scriem si multe altele. Un copil ne-a spus odata ca e mult mai interesant si mai putin plictisitor ca la scoala, ceea ce ne-a incurajat sa continuam si dupa ce ne-am intors din tabere, on line! Asa s-a nascut Scoala Tabere cu Suflet:)

Proiectul a debutat cu o lectie de Matematica intr-un minut, apoi a continuat cu mici lectii deschise, publicate pe internet. Deocamdata Scoala Tabere cu Suflet este un proiect Probono si consta exclusiv in activitatile pe care le desfasuram in tabere, precum si lectiile de pe internet.
L-a un moment dat, o mamica ne-a rugat sa ii spunem programul pentru cursurile de Matematica, pentru ca vrea sa isi aduca baietelul de 7 ani si jumatate si vrea “sa iubeasca matematica“. Apoi au venit si alti parinti cu astfel de cereri, la matematica, la romana sau la alte materii. Asa ca pasul urmator este sa organizam cursuri in sala. Tineti deci aproape, caci revenim cat de curand cu vesti din Scoala Tabere cu Suflet🙂

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s