Zambet pentru toti Copiii

wecaretaberecusufletIn Tabara pe 2 Roti din iulie 2015, David a beneficiat de programul WeCare Zambet pentru toti Copiii!  

David Andrei Barbu s-a inscris in Tabara pe 2 Roti platind un avansul de 200 lei. Apoi, mama sa – dna Lavinia Barbu, ne-a rugat sa plateasca prin contract de sponsorizare, lucur pe care l-am acceptat pentru ca incercam sa ajutam pe toti care au, intr-un fel sau altul, nevoie de ajutor.
Tabara era una redusa, cu doar 4 copii. Cu o zi inainte de tabara, dansa l-a retras pe David pe motiv ca sunt prea putini copii si a solicitat returnarea avansului.

I-am comunicat Dnei Barbu ca dezechilibreaza tabara retregandu-l pe David. Nu a tinut cont insa de acest lucru. In plus, din motive lesne de inteles, avansul nu se poate returna decat in cazul in care se gasesc inlocuitori. Dna Barbu a insistat, ca urmare i-am oferit suma solicitata prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii.

Programele WeCare au fost create pentru a-i ajuta pe cei in nevoie, dar si pentru a-i molipsi si pe altii sa ofere pentru o Lume mai buna! Reactia lipsita de intelegere a Dnei Barbu ne-a uimit si ne-a intristat. In Familia Tabere cu Suflet s-ar incadra la Asa nu!
In plan spiritual, putem sa il consideram un cost al drumului pe care il urmam. Loránd Soares-Szász spunea ca “Menirea depaseste individul. Menirea are in vedere Omenirea. Asta inseamna ca omul constient de menirea lui va fi dispus sa sacrifice orice altceva. Insa cel care chiar face asta, se insingureaza la inceput […] Vezi textul citat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s