Cupa Veteranilor I

TabereCuSuflet.011Luni, 11 aprilie, pe partia Valea Dorului de la Sinaia, a avut loc etapa a 30-a a Memorialului Alexandru si Eugen Bogdan la Schi alpin. Mai cunoscut sub numele de Cupa Veteranilor, concursul este unul cu totul aparte! 

Concursul este invitational si este organizat in fiecare primavara, in memoria a doi frati, Alexandru si Eugen Bogdan, fosti schiori de performanta. Este un concurs de suflet iar la start sunt invitati “cei care iubesc schiul cu adevarat” spune organizatorul principal, dl. profesor Ion Bogdan. Multumim pentru invitatie, este onoranta!

Concursul este fara taxa de participare si, mai mult, concurentii beneficiaza de skipass gratuit, iar dupa premiere de o masa festiva, tot gratuita! Din acest motiv consideram ca poate sta alaturi de Prietenii pentru o Lume mai Buna.

Categoriile de varsta incep de la 30 de ani, iar cei mai in varsta concurenti sunt trecuti bine de 80 de ani! Printre participanti am vazut multi fosti mari campioni! La premiere au fost omagiati si au primit diplome de onoare 3 antrenori ce si-au lasat amprenta asupra multora dintre concurenti! Cei trei sunt Nelu Cosma, Vasile Carstocea si Stelian Stroe.

Am facut o multime de poze, pe care le-am impartit in doua calupuri. Iata primul dintre ele:

Foto: Tabere cu Suflet

 

One thought on “Cupa Veteranilor I

Leave a comment