Info WeCare

Info WeCare este un proiect WeCare prin care se ofera diferite informatii persoanelor aflate in nevoie.

In mai 2015, Asociatia Tabere cu Suflet a obtinut un grant sub forma de reclama AdWords in valoare de 10.000 USD pe luna prin programul Google Ad Grants.
De cand am lansat primele campanii AdWords, am primit constant o multime de telefoane de la persoane pe care nu le cunoastem, care ne intreaba diverse lucruri ce nu au vreo legatura cu activitatile noastre. Spre exemplu, un pensionar ne ruga sa ii facilitam o intrevedere cu ministrul sanatatii, o mamica vroia sa serbeze ziua de nastere a fetitei ei aflata intr-o tabara din Padurea Neagra, o fetita ne intreba, necajita, despre premiul ei de la un Cros din parcul IOR si lista poate continua. Multe dintre ele pot parea hilare, insa cei care ne suna nu sunt catusi de putin amuzati, ci mai degraba necajiti datorita problemelor lor mai mari sau mai mici.
La inceput, le explicam ca au gresit adresantul si ne gandeam sa modificam setarile Google Ad Words pentru a nu mai primi astfel de apeluri. Am realizat insa ca cei care ne cauta au nevoie de fapt de ajutor si, de aceea, am creat un nou program WeCare prin care sa incercam sa oferim informatiile dorite sau macar un contact unde sa se poata afla aceste informatii. Asa s-a nascut programul Info WeCare.

Acest program acopera raspunsurile la diferite probleme ce nu au legatura directa cu activitatile noastre. In general, raspunsul la aceste probleme nu este cunoacut, de accea este nevoie de timp pentru documentare. Deocamdata nu exista resurse pentru a angaja o persoana dedicata, asa ca munca necesar pentru gasirea acestor informatii este facuta ProBono, de membri Asociatiei. Pentru a beneficia de acest program, este suficient sa se transmita o cerere pe email. De asemenea, este de preferat ca intrabarile sa fie transmise pe email, pentru o comunicare cat mai corecta.

One thought on “Info WeCare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s