Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit un mesaj pe facebook despre un domn din Timisoara care are nevoie urgenta de sange pentru a trai:

„Timișorenii sunt încurajați să facă o faptă bună pentru un bărbat de 41 de ani, bolnav de o formă rară de leucemie, care are nevoie urgent de sânge pentru a trăi. Radu Creangă, tatăl unei fetițe de zece ani, a suferit, în urmă cu câteva zile, un transplant medular la Institutul Fundeni din București. Astfel, pentru o perioadă de două săptămâni, bărbatul are nevoie de transfuzii sanguine.

Prin urmare, soția acestuia a făcut un apel către timișoreni pe Facebook. „Acum are nevoie de ajutorul vostru! Pentru cei care pot și doresc să doneze sânge, o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină Timișoara, programul fiind de luni până vineri între orele 7.30 – 13.30. Se poate dona orice grupă sanguină. Tot ceea ce trebuie precizat este numele lui, Radu Creangă, și că acesta este internat la Institutul Clinic Fundeni, Secția Transplant Medular”, a scris soția bărbatului pe rețeaua de socializare.”

Cei care vor sa ajute o pot face indiferent de oras. Vom reveni cate de curand cu amanunte.


(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s