Zambete pentru toti Copiii in Tabara Vacantei

logoZambetIn Tabara Vacantei din februarie 2016, nu mai putin de trei copii au beneficiat de programul Zambet pentru toti Copiii!  

Tabara Vacantei a avut loc la Sinaia, in vacanta intersemestriala din 7-12 februarie. Au luat parte nu mai putin de 67 de copii, care au invatat sa schieze si sa se dea cu placa. Trei dintre acestia au beneficiat de programul WeCare Zambet pentru toti Copiii.

Despre Eduard Scutariu am scris deja. Alti doi copii – Robert Petrescu si Maria Adda Niculae – au au fost si ei ajutati prin acest program.

Robert a renuntat sa mai vina in tabara cu cateva zile inainte. Desi termenul de returnare a avansului trecuse, mama sa a solicitat acest lucru. I s-a oferit posibilitatea sa apeleze la programul Garantie 100%, insa a declarat ca nu este nemultumita. Ca urmare, avansul a fot returnat prin programul Zambet pentru toti Copiii!

Tatal Addei ne-a anuntat cu cateva ore inainte de plecare ca Adda nu mai vine in tabara. Am sunat si am dat SMS la cei aflati pe lista de asteptare, insa toti cei care ne-au raspuns ne-au spus ca este prea tarziu si ca si-au facut alte planuri. Ca urmare nu am gasit inlocuitor, iar costurile generate de noshow au fost acoperite prin programul Zambet pentru toti Copiii!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s