Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit un link catre un articol despre un baietel bolnav de epilepsie:

Iata ce spune mama sa:             

WeCare.AndreiFagea„Sunt Andrei, un baietel de 4 ani si jumatate! Desi nu stiu sa scriu si vorbesc destul de putin, mama va fi cea care va spune pe scurt povestea mea. Sunt singurul copil din familia noastra, care am adus multa bucurie cand m-am nascut.

Din pacate, fericirea parintilor mei nu a durat foarte mult, deoarece la varsta de 3 luni si jumatate (ianuarie 2012), am fost internat la Clinica Neurologie Pediatrica Cluj. Aici am fost diagnosticat cu epilesie si neurofibromatoza. Cu ajutorul medicilor si al familiei, am reusit sa inving primele crize de epilepsie. Am ramas sub tratament, au urmat multe ore de kinetoterapie si internari in spital pentru recuperare. Am sperat pentru o perioada de timp, ca eu si crizele de epilepsie nu ne vom mai intalni niciodata. Dar aceasta boala, are cursul ei pe care nici medicii si nici parintii mei nu au putut sa il prevada.

In octombrie 2014, au reaparut crizele de epilepsie. Au inceput din nou internari in spital (Clinica Neurologie Pediatrica din Cluj, Spitalul Alexandru Obregia din Bucuresti) , investigatii si foarte multe tratamente, schimbate periodic la indicatia medicilor, in speranta ca vom reusi sa invingem din nou epilepsia. Din acel octombrie 2014, crizele de epilepsie sunt cu mine in fiecare zi si pe masura ce trece timpul ele sunt tot mai puternice si eu devin tot mai slab in fata lor. Cand parintii mei au vazut ca nu aflam niciun raspuns si nicio metoda de a invinge boala in Romania, in august 2015 am plecat la Paris la Spitalul- Fondation Ophtalmologique Adolphe de Rothschild. Au urmat alte investigatii medicale, iar in ianuarie 2016 m-am intors la acest spital unde am efectuat o video electroencefalograma. Medicii de aici au decis ca modul in care voi putea invinge boala , sa ma bucur de o viata normala , sa nu mai imi fie frica sa alerg din cauza caderilor si a crizelor, este o interventie chirurgicala pe creier. Operatia este programata pentru luna mai 2016 la Spitalul Fondation Ophtalmologique Rothschild Paris. Din pacate, familia mea nu poate sa sustina financiar toate costurile acestei interventii chirurgicale si am nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Semneaza un Baietel care vrea sa invinga epilepsia! Va multumesc ca mi-ati citit povestea si sper ca ma puteti ajuta! Andrei Fagea”

Costul operatiei lui Andrei se ridica la suma de 40 000 de euro.

Pentru a veni in sprijinul familiei lui Andrei, Protopopiatul Ortodox Dej și Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, alături de Asociația „Marsala Life”, organizează luni, 11 aprilie, un concert de pricesne.

Concertul, care va avea loc cu începere de la ora 18:00 în incinta Sălii Sporturilor din Dej, va fi susținut de Cornelia Goția și preotul Marius Ciprian Pop, iar la final, in recital,  Cristian Pomohaci. Pretul unui bilet este de 20 lei, dar banii vor fi donati.

Informatii despre caz dar si despre concert, puteti obtine la numarul de telefon 0742 270 978 – Anca Paltinean.

Informatii preluate din dejeanul.ro

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Foto: Tapurica Liliana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s