Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit un mesaj din partea unor copii cu rezultate excelente la invatatura, care au nevoie de ajutor pentru a participa la un concurs international  de informatica:

               “13 elevi de la Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil din Braşov vor să participe la concursul internaţional de informatică „American Computer Science League” (ACSL), care va avea loc în 28 mai 2016 în Nashua, New Hampshire, SUA. Impedimentul major însă îl reprezintă banii. Niciunul dintre membrii celor trei echipe nu poate acoperi cheltuielile de cazare şi transport necesare participării la acest concurs – aproximativ 2.500 USD/persoană.

Cine doreste sa ajute, poate sa o contacteze pe dna profesoara Manuela Şerban, la adresa cmanucas@gmail.com

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Foto: Tapurica Liliana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s