Scoala Altfel

Scoala Altfel 2013In spiritul Tabere cu Suflet, in saptamana Scoala Altfel va propunem o serie de activitati in aer liber, pline de voie buna si distractie! Fata de anii trecuti au aparut programe noi, cum ar fi Olimpiada Tabere cu Suflet!
Saptamana Scoala Altfel are loc anul acesta in perioada 18-22 aprilie 2016, insa scolile pot opta si pentru o alta perioada. Pentru sprijinirea acestui program, o parte dintre activitati sunt Gratuite:)

Saptamana 18-22 aprilie 2016 este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului Şcoala Altfel. Din 2013 numele programului este “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”.
In spiritul Tabere cu Suflet, in aceasta saptamana va propunem o serie de activitati in aer liber. Pentru a sprijini acest program, o parte dintre activitatile noastre sunt ProBono.

Pentru mai multe INFORMATII click aici, pentru Preturi aici, iar pentru INSCRIERI aici.

Iata variantele propuse:

LUNI: Istorie si Cultura

Varianta 1: Vom descoperi istoria si cultura din zona Manastirii COMANA, Giurgiu.

Varianta 2: Vom cauta Comori prin Delta Neajlovului, vom descoperi si vom observa plantele endemice din Parcul Natural Comana.

MARTI: Aventura la COMANA

Ne vom plimba cu bicicleta pe traseele Tabere cu Suflet din Parcul Natural Comana sau vom escalada si ne vom distra in Parcul de Aventura Comana.

MIERCURI: Plimbari si Competitii

Olimpiada Tabere cu Suflet: Ne vom distra si vom participa la o competitie ad hoc in curtea scolii. Vom vorbi despre importanta competitiei in viata noastra si vom afla despre cei trei piloni ai fiecarei competitii.

Tura Velo: Ne vom plimba cu bicicleta in Parc in spiritul Eco. Vom afla de ce este important sa avem grija de mediul in care traim si vom vorbi despre evenimente precum Ziua Mondiala a Apei sau Ziua Pamantului.

JOI: Aproape de Natura

Varianta 1 – In vizita la Zimbrarie: Vom merge la Zimbraria Neagra si vom afla mai multe despre zimbrii – animale simbolice – si despre insemnatatea lor in istoria neamului romanesc.
Varianta 2 – Tainele Naturii: Vom afla tainele padurii si ale muntelui si vom invata cum sa ne folosim de “obiectele” pe care ni le poate furniza Natura.
Varianta 3 – Atelier de Tir: Vom afla diferitele tehnici si materiale folosite la construirea arcurilor, apoi vom construi un arc din lemn de Corn. Vom invata regulile de siguranta in poligon, apoi vom trage cu arcul in deplina siguranta.

VINERI: La Munte

Varianta 1 – Micii Cataratori: Ne vom initia in tehnici de escalada pe stanca in zona alpina naturala, si vom descoperi legendele de la Sf. Ana.
Varianta 2 – Micii Schiori: Ne vom initia sau perfectiona la schi si snowboard.

Scoala Altfel

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s