Jucarii pentru Copiii de la sectia de Oncologie

TabereCuSuflet.0003Asociatia Tabere cu Suflet a donat 100 de Jucarii pentru petrecerea de Craciun a copiilor internati in sectia de Oncologie Pediatrica de la Spitalul Oncologic Fundeni din Bucuresti. Donatia a fost facuta prin proiectul WeCare Jucarii pentru Copii.

In urma cu cateva zile am primit pe facebook o invitatie sa oferim copiilor bolnavi de cancer si internati in spital cate o jucarie de Craciun. Am raspuns imediat, oferind 100 de jucarii noi, pentru copii intre 3 si 6 ani. Iata invitatia primita de la organizatori:

Grupul de voluntari Impreuna pentru o viata mai buna, dorim sa va multumim pentru donatia jucariilor, facuta in cadrul actiunii Doneaza o jucarie pentru copiii de la oncologie. Evenimentul consta in organizarea unei mici petreceri, in care copilasii aflati internati in sectia de Oncologie pediatrica, din cadrul Institutului Oncologic Bucuresti, vor primi daruri de la Mos Craciun.
Pe data de 15 Decembrie, va invitam sa fiti alaturi de noi, incepand cu ora 15:00, in incinta Institutului Oncologic Bucuresti, la etajul 1.


Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Jucarii pentru Copiii de la sectia de Oncologie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s