Ajutor pentru #Colectiv

TabereCuSuflet.0518Miscati de tragedia din Colectiv, am mers la altarul improvizat din fata Clubului si am aprins o lumanare. Totodata, am decis sa ajutam si noi, cum putem. Astfel, rudele victimelor din Colectiv beneficiaza de gratuitate, prin programul Ajutor pentru o Lume mai Buna, la activitatile Tabere cu Suflet.

La inceput a fost un zvon firav pe un site tabloid: Incendiu la un Club din Bucuresti! Cine sa intrevada tragedia de acolo! Apoi au inceput sa curga stirile, cu detalii greu de inteles sau de crezut: numar de morti, corpuri desfigurate, plamani arsi, fiinte otravite. Nu ne puteam imagina asa ceva, desi, ora de ora, nu puteam face altceva decat sa ne imaginam ce s-a intamplat acolo.

Incarcatura emotionala a capatat cote maxime cand am aflat despre prieteni care au pierit in Clubul Groazei. Sau despre Alin Anastasescu, unul dintre proprietarii clubului, pe care il stiam de la Cupa Malinului. A fost nevoie de un efort supraomenesc pentru a face fata proiectelor in derulare.

Cum ne-am intors din Tabara, am mers la locul tragediei ca sa aprindem o lumanare si  sa stam, pur si simplu, alaturi de ceilalti oameni.

Vazand ca printre cei disparuti se afla si parinti, am decis sa extindem programul WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, oferind rudelor de gradul I ale celor care au pierit, gratuitate la toate programele Weekend Activ sau Competitiile Tabere cu Suflet,  precum si la taberele organizate impreuna cu Partenerii pentru o Luma mai Buna. Extinderea programului are loc pe o perioada de 1 an, pana in decembrie 2016.

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s