Programul Noiembrie & Decembrie

TeabereCuSuflet.140In ultimele 2 luni ale anului, va propunem o multime de Competitii si Weekenduri Active, marca Tabere cu Suflet:) Pentru ca vine Iarna ne pregatim de Schi si Snowboard, dar vom merge si la Catarat, Inot sau cu Bicicleta!

In prima saptamana din luna noiembrie, in Tabara de Halloween, vom merge la Catarat si Inot:) Vezi Programul Activitatilor

Duminica, 8 noiembrie, vom face o tura cu bicicletele la Calugareni, pe un traseu parcurs mai rar din Parcul Natural Comana, dar despre care participantii spun ca este cel mai frumos:) Cu aceasta ocazie vom vedea si Crucea de Piatra a lui Mihai Viteazu! Mai multe detalii

O saptamana mai tarziu va invitam sa descoperim un drum pe cat de misterios, pe atat de frumos. Localnicii spun ca a fost construit de Romani si il mai numesc Drumul Haiducilor sau Drumul Hotilor de Cai. Pe drum vom vedea Rezervatia de Mistreti, iar la final vom vizita Manastirea din Padurea cea Mare de la Bolintin – una dintre cele mai vechi Manastiri din Tara Romaneasca! Mai multe detalii

Saptamana urmatoare, pe 15 noiembrie, avem doua concursuri, de Schi si Escalada, la Bucuresti! Vezi calendarul Cupei Tabere cu Suflet la Schi si la Escalada.

Luna decembrie este dedicata in totalitate sporturilor de iarna:)
Mai intai vom merge la schi, sambata, 12 decembrie, la Predeal, apoi, a doua zi, vom schia in sala din Bucuresti:) Cu aceasta ocazie vom organiza si ultimele concursuri indoor de Schi si Escalada.

Urmatorul concurs de Schi si Snowboard va avea loc in Tabara lui Mos Craciun, pe 22 decembrie, la Predeal, iar ultimele 2 iesiri din acest vor fi pe 29 si 20 decembrie, la Sinaia:)

Programul complet il gasiti aici iar Inscrierile se fac aici. Membrii clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de reduceri 20% .
Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s