Noua pagina de facebook Tabere cu Suflet

TabereCuSuflet.042Contul de facebook Tabere cu Suflet a devenit pagina de facebook, iar vechea pagina s-a transformat in Cupa Tabere cu Suflet. Astfel, pagina Tabere cu Suflet si-a dublat numarul de fani, iar Cupa Tabere cu Suflet si-a marit numarul fanilor de 5 ori!

Contul de facebook Tabere cu Suflet a fost inchis, iar prietenii de pe cont au devenit fani ai noii pagini Tabere cu Suflet. Astfel, numarul acestora a crescut de la 1400 la 2700!
Vechea pagina de facebook Tabere cu Suflet s-a unit cu pagina Cupa Tabere cu Suflet, al carei nume l-a si imprumutat. Astfel, de la 260 de fani, pagina numara acum peste 1600 de fani!
Am preferat sa creem mai multe pagini pentru a putea acoperi in zona social media activitatile atat de diferite pe care le organizam.

Comunicarea se va face in continuare prin Newsletter, in paginile de facebook si in contul de Twitter fiind publicate doar linkurile automat, de catre programul pe care il utilizam.
Daca preferati sa va informam pe facebook, va rugam sa va asigurati ca ati dat like la ambele pagini, Tabere cu Suflet sau Cupa Tabere cu Suflet, deoarece vor contine informatii diferite.
Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s