Zambet pentru toti Copiii

TabereCuSuflet.168Trei copii au participat la Tabara Academia Curajului 2015 prin programul Zambet pentru toti Copiii !
Maria, Cristi si Andrei au beneficiat de reducere 50% la Tabara Academia Curajului 2015, prin programul Zambet pentru toti Copiii. Cei trei copii sunt orfani sau abandonati de parinti si se afla sub masura protectiei la Fundatia Copiii Nostri din Piatra Neamt.

Cristian Gradinaru este un copil de 11 ani, abandonat de ambii parinti. Cristi are un talent inascut pentru sport. Practica arte martiale, iar la competitiile organizate in tabara s-a descurcat de minune: a castigat la Escalada si a terminat pe locul 2 sau 3 la Inot, Sarituri sau Alergare. Vezi Rezultatele

Maria Nazar Codreanu este o fata de 12 ani, plina de viata, ascultatoare si pe care te poti baza. Fratele ei, Andrei Umut Codreanu are 18 ani si este un baiat saritor si plin de initiativa.

Cererile pentru cei 3 copii au fost facute de Elena Dana Irimia, reprezentanta Fundatiei Copii Nostri. In motivatia cererii se spune ca “Intrucat Codreanu Nazar, ca si Gradinaru Cristi si Codreanu Umut (pentru care am aplicat), sunt abandonati de parinti sau orfani de unul din parinti, acestia se afla in grija Fundatiei Copiii Nostri, iar veniturile constau in sume de bani atrase in cadrul institutiei.
Orice copil merita o sansa sa se bucure de lucrurile frumoase oferite de viata. noi incercam si speram ca si reusim sa le deschidem drumul spre o viata frumoasa si am fi onorati daca Organizatia dvs ar veni in sprijinul nostru si mai ales in sprijinul lor, oferindu-le sansa de a participa la taberele organizate de dvs.”

Costurile pentru cei 3 copii au fost suportate de Asociatia Tabere cu Suflet, in parteneriat cu Hotelul Atelier din Predeal.

Informatiile au fost preluate din formularul de inscriere in programul Zambet pentru toti Copiii🙂

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s