O Lume mai Buna

LumeMaiBunaNe uitam in jur si vedem cate probleme sunt! Resursele noastre sunt limitate, insa incercam sa oferim cat de mult ajutor ne sta in putinta. Daca nu reusim, macar publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

Am primit pe pagina de Contact urmatorul mesaj pe care il redam ca atare:

“Buna sera!
Ma numesc Popescu Zoica Mariana, mama a 3 minori, sunt din localitatae Alexandria, jud. Teleorman, ma aflu intr-o situatia dificila.M-am despartit de concubin si ma aflu intr-un centru pe o perioada determinata, nu doresc sa locuiesc cu mama mea care se afla in viata, deoarece mai am inca 2 surori si un frate si nu putem convietui toti intr-un apartament cu 2 camere.
Va rog din suflete daca ma puteti ajuta cu o locuinta in care sa locuiesc cu copiii mei si promit ca voi avea grija de ceea ce imi incredintati.
Va multumesc din suflet si astept raspuns pe telefonul sus mentionat care este al meu.”

Cei care doresc sa o ajute o pot suna la 076921427, Popescu Zoica

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s