Zambet pentru toti Copiii

logoZambetPatru copii vor beneficia de gratuitate sau reduceri la inscrieri in Taberele de Vara 2015 prin programul Zambet pentru toti Copiii !
In urma cererilor facute prin programul Zambet pentru toti Copiii, Constantin Cristian Gradinaru, Nazar Codreanu, Umut Codreanu si Rares Sararu, vor beneficia de acces gratuit sau 50% redus la programele Tabere cu Suflet.

Constantin Cristian Gradinaru este un copil de 11 ani, abandonat de ambii parinti. Se afla sub masura protectiei la Fundatia Copiii Nostri din Piatra Neamt. Din cerere aflam ca are talent pentru arte martiale. In motivatia cererii se spune ca “Cristi, impreuna cu ceilalti copii aflati in grija fundatiei, au fost abandonati sau sunt orfani de un parinte si consideram ca merita tot ajutorul pe care li-l putem oferi atat noi cat si orice alta persoana, organizatie care doreste sa sprijine eforturile de a le oferi un trai mai frumos.”

Umut si Nazar Codreanu sunt doi frati de 8 si 12 ani, aflati in grija Fundatiei Copiii Nostri. In motivatia cererii se spune ca “Intrucat Codreanu Nazar, ca si Gradinaru Cristi si Codreanu Umut (pentru care am aplicat), sunt abandonati de parinti sau orfani de unul din parinti, acestia se afla in grija Fundatiei Copiii Nostri, iar veniturile constau in sume de bani atrase in cadrul institutiei.
Orice copil merita o sansa sa se bucure de lucrurile frumoase oferite de viata. noi incercam si speram ca si reusim sa le deschidem drumul spre o viata frumoasa si am fi onorati daca Organizatia dvs ar veni in sprijinul nostru si mai ales in sprijinul lor, oferindu-le sansa de a participa la taberele organizate de dvs.”

Cererile celor 3 copii aflati in grija Fundatiei Copiii Nostri, au fost facute de Elena Dana Irimia, reprezentanta Fundatiei. Fundatia ofera o familie unui numar de 6 copii. “Incercam sa le oferim un trai linistit si decent, oferindu-le educatie si sprijin astfel incat sa se poata integra in societate si sa se dezvolte armonios asa cum o fac toti copiii, pentru a putea avea un viitor asa cum si-l doresc. Cu resursele financiare pe care le avem ne straduim sa le oferim lucruri frumoase, iar oricare din taberele organizate de dumneavoastra le-ar bucura sufletele acestor copii” ne spune Dna Irimia.
Rugamintea dansei a fost sa ii primim pe toti cei 3 copii in aceeasi tabara.

Cererile au fost admise. In mod normal, in taberele noastre nu luam decat cate un copil / tabara prin programul Zambet pentru toti Copiii. Am tinut cont insa de faptul ca sunt frati si am facut o exceptie pentru a le respecta rugamintea. Cei 3 copii vor merge in Tabara Academia Curajului, costurile fiind suportate de Fundatia Copiii Nostri, Asociatia Tabere cu Suflet si Hotelul Atelier, partener al programului Zambet pentru toti Copiii.

Rares Sararu este un copil de 13 ani, din Bucuresti, ai caror parinti trec printr-o perioada mai dificila, neavand vreun venit. In cerere, mama sa, Dorina Niga, ne spune: “Rares face de doi ani taekwondo si-i place mult, este foarte bun la engleza, iubeste natura si animalele. Ii place mult sa mearga cu bicicleta si sa joace basket. Are bursa de merit. O singura problema ma supara la el, pasiunea pentru jocuri pe calculator pe care o au mai toti colegii lui.”
In motivatia cererii se mentioneaza: Pentru ca stam atat de prost cu banii, nu ne permitem sa plecam nicaieri vara aceasta. Rares mai are o sora, Andreea de 11 ani care a primit de la scoala o tabara la Neptun, iar acum este plecata intr-o tabara de engleza la Gura Humorului, tabara unde am achitat doar masa, multumita generozitatii organizatorilor si a d-nei invatatoare care este acolo cu 10 colege ale Andreei.
Imi doresc din suflet sa poata pleca si Rares undeva la aer curat si la multa miscare, departe de calculator. Va multumesc ca oferiti parintilor care trec prin perioade financiare dificile sansa de a cere demn facilitati pentru o vacanta copiilor lor.

Cererea a fost admisa, Rares urmand sa beneficieze de o reducere 50% la inscrierea la Tabara Micii Alpinisti sau Tabara Micii Cercetasi.

Informatiile sunt preluate din formularul de inscriere in programul Zambet pentru toti Copiii 🙂

 

One thought on “Zambet pentru toti Copiii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s