Google Grants

GoogleGrantsAsociatia Tabere cu Suflet este beneficiara a programului Google Ad Grants.

Daca ati intrat pe Google in ultimul timp si ati cautat spre exemplu tabere, ati remarcat probabil o prezenta mult mai evidenta a siteului nostru www.taberecusuflet.ro. Nu a fost achizitionat niciun pachet de publicitate, explicatia este alta: incepand din luna mai a acestui an, Asociatia Tabere cu Suflet a fost acceptata in programul Google Ad Grants.

Conform siteului google.com, Google Ad Grants este ramura non-profit a programului AdWords, instrumentul Google de publicitate online. Google Ad Grants le oferă organizațiilor non-profit posibilitatea de a-și promova misiunile și inițiativele în paginile cu rezultate ale căutării Google, acordându-le un credit lunar de 10.000 USD pentru publicitate în programul AdWords.

Acceptarea in acest program reprezinta o recunoastere a valorii programelor noastre de ajutor social Wecare“Dvs. schimbați lumea. Noi dorim să vă ajutăm” sustine google.com. Mai mult, se pare ca relevanta cautarilor este foarte mare, caci am atins limita  de credit inca din prima luna:)

Foto: Synavista .com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s