Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaNe uitam in jur si suntem coplesiti de cate probleme sunt! Resursele noastre sunt limitate, insa incercam sa oferim cat de mult ajutor ne sta in putinta. Daca nu reusim, macar publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

Am primit un mesaj de Facebook de la o prietena a unui prieten al unui prieten … ca pe facebook. O redam ca atare:

Daca nu poti dona, macar informeaza-i pe altii ! Va rog distribuiti (share)!!! Poti renunta la banii pe care-i dai pe o cafea intr-o zi ca sa salvezi o viata? Fii erou pentru o zi si doneaza pentru o mama 10 lei astfel incat un copil sa nu ramana orfan.
Destinul pare sa fie crunt cu o ieseanca, aceasta necesita o operatie extrem de complicata, in regim de urgenta! Ionela Geanina Lisenchi are o grava tumora pe creier. Iata ce ne scrie Geanina.

“Acum lucrurile stau total diferit pentru mine… Anul acesta am facut o a doua operatie pentru ca a fost necesar si am sperat pana in ultima clipa ca o sa fie bine si ca se va extirpa toata tumora care reaparuse. Pe opt, luna aceasta, in urma unui nou RMN, la doar trei luni de la cea de-a doua operatie am aflat ca lucrurile nu evolueaza deloc in favoarea mea, adica tumora se dezvolta cu repeziciune, atat in interiorul creierului, cat si in exteriorul cutiei craniene. Vestea m-a lovit ca un fulger si efectiv m-a lasat fara reactie. Imi doresc sa fiu mama, sotie, prietena, imi doresc sa ma pot bucura de cuvintele fetitei mele care imi spune «MAMI, TE IUBESC MULT DE TOT», imi doresc sa TRAIESC. Sunt momente in care corpul nu ma mai asculta… Daca cineva are informatii cu privire la o clinica specializata pe tumori cerebrale, va rog sa ma ajutati cu orice informatie. Din pacate, pentru a ajunge la o astfel de clinica, costurile sunt foarte mari, fabuloase as putea spune pentru mine! Stiu ca acest lucru ar putea deveni posibil doar cu ajutorul financiar, oricat de mic din partea dumneavoastra”.

Cei care doresc sa o ajute o pot face intr-un cont deschis la Banca Transilvania, pe numele Lisenchi Ionela Geanina.
Cont lei RO88BTRL02401201734297XX
Cont euro RO86BTRLEURCRT0073429701.

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s