Prieteni pentru o Lume mai Buna!

PrieteniLumeMaiBunaAm creat o noua pagina, a prietenilor Tabere cu Suflet pentru o Lume mai Buna!

Viziunea noastra este aceea ca, prin puterea exemplului, putem construi o Lume mai Buna. Ne bucuram sa vedem ca nu suntem singuri, caci am intalnit pe drum si alti oameni care ofera fara sa ceara ceva in schimb si care cred ca lucrurile marunte fac diferenta! Iata primii Prieteni:

LyonSki_ProviniPe Jean Michel Provini l-am intalnit, prin intermediul Danei Caill, la Finala Cupei Mondiale de la Meribel. Mi-a lasat impresia unei persoane puternice, ce degaja mult optimism si generozitate. Este initiatorul clubului Lyon Ski, club care ofera skipass si lectii de schi gratuite celor care nu isi pot permite.

TaxiGratisTaxi Gratis este singurul serviciu de transport gratuit din ţară, destinat cazurilor sociale. Ofera transport gratuit in Bucureşti persoanelor cu probleme financiare şi medicale.
Din 2013 ajuta  persoane cu probleme de sanatate si financiare, oferindu-le transport gratuit in Bucuresti, fara a cere nimic in schimb.
Ajuta  oameni suferinzi de cancer, leucemie, afectiuni locomotorii, nevazatori, si alte categorii de persoane care nu se pot descurca pe cont propriu. De cele mai multe ori, ii ajuta  oferindu-le transport catre spitale, clinici medicale, s.a.m.d.

Vrei sa vii si tu alaturi de noi? Daca iti place sa oferi fara sa ceri nimic inapoi te asteptam cu drag! Contacteaza-ne si spune-ne despre proiectul tau pentru o Lume mai Buna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s