Zambet pentru toti Copiii

logoZambetProiectul WeCare Zambet pentru toti Copiii a fost lansat in 2010, devenind functional in vara anului urmator. De atunci, 35 de copii au venit gratuit sau cu reduceri in Tabere cu Suflet:) Pana acum nu am refuzat pe nimeni, iata insa ca a venit totusi momentul sa refuzam o cerere:(

Alecu Florina ne-a trimis o cerere pentru nepotelele sale din Ploiesti, 3 fetite de 10, 15 si 17 ani.
In formularul de inscriere, la rubrica ‘In ce constau aptitudinile speciale ale copilului?’ Florina ne spune ca “fetele au diverse aptitudini, cea mica de 10 ani este pasionat de ruj si aranjat par, machiaj, e foarte cocheta, cea de 15 ani este pasionata de pictura iar cea de 17 este pasionata de coafura.”, iar la rubrica ‘Descrierea veniturilor familiei’, Florina specifica “Nu stiu exact, va rog sa contactati mama fetelor”.
In plus, ea adauga “Va rog din suflet sa ma acceptati precum insotitor caci fetitele nu sunt obijnuite sa mearga singure.”
Aceeasi dorinta a reiesit si din dialogul purtat cu Florina, acela de a veni gratuit in tabara, ca insotitor.

Am analizat cererea si am constatat ca nu rezulta o motivatie financiara sau sociala, caci, in cerere, la capitolul ‘Descrierea veniturilor familiei’, este specificat “Nu stiu exact, va rog sa contactati mama fetelor”.
De asemenea, cererea pare sa contina mai degraba o nevoie a unei persoane adulte (25 ani), care isi doreste sa vina gratuit, intr-o tabara la mare, ca insotor al copiilor. Acestia sunt destul de mari (10, 15 si 17 ani) pentru a avea nevoie de insotitor.
Din aceste motive, consideram ca cererea nu poate fi admisa.

Am anuntat-o pe Florina ca, in cazul in care doreste sa beneficieze totusi de programul Zambet pentru toti Copiii, o rugam sa refaca cererea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s