Scoala Tabere cu Suflet

ScoalaTabereCuSuflet“Profesorii buni au darul sa aprinda o scanteie magica. Pur si simplu ne fac sa iubim Invatatura!”
Scoala Tabere cu Suflet este un proiect ProBono, prin care ne propunem sa aprindem Scanteia magica si sa ii facem pe copii sa iubeasca ceea ce invata:)

In afara de sporturile pe care le practicam in Taberele cu Suflet – Schi, Ciclism, Alpinism si multe altele – invatam o multime de lucruri interesante:) Invatam sa citim si sa scriem, facem cursuri de limbi straine, exercitii de matematica distractiva, concursuri de matematica si de logica, activitati practice si multe altele. Un copil ne-a spus odata ca e mult mai interesant si mai putin plictisitor ca la scoala! Asa s-a nascut Scoala Tabere cu Suflet:)

Proiectul a debutat cu o lectie de Matematica intr-un minut, apoi a continuat cu mici lectii deschise, publicate pe internet. Deocamdata Scoala Tabere cu Suflet este un proiect absolut Probono si consta in activitatile pe care le desfasuram in tabere, precum si lectiile de pe internet.

De curand, o mamica ne ruga sa-i comunicam programul pentru cursurile de Matematica. “Am un baietel de 7 ani si jumatate si as vrea sa iubeasca matematica” ne spunea ea. Ne bucuram ca proiectul nostru Scoala Tabere cu Suflet are un asemenea ecou:)
Pe viitor exista posibilitatea sa dezvoltam si altfel de programe.

Advertisements

One thought on “Scoala Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s