Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim din ce in ce mai multe cereri de a ajuta persoane cu diferite probleme. Raspundem la toate si pe multi ii ajutam direct. Iar daca nu putem sa o facem, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor. Doamne ajuta!

De curand am primit, prin intermediul organizatorilor Comana Bike Fest, competitie de ciclism care va avea loc luna viitoare, la Comana, un mesaj de la Roxana Gagiu, director Coordonator de evenimente la Asociatia Salveaza o Inima. Este o invitatie la un parteneriat pentru ajutarea lui Alexandru, un baiat de 12 ani care are o problema congenitala de sanatate. Iata ce ni s-a spus despre el:

Alexandru Nechita este un copil de 12 ani care aproape toată viaţa a stat prin spitale. Băiatul s-a născut cu o problemă pe partea dreaptă a corpului, membrele sale, în loc să aibă două oase, au numai câte unul, şi acela nu ţine pasul cu creşterea celorlalte. Luna trecută, Alex a fost operat pentru a 35-a oară.

“Noi avem nevoie de ajutor pentru a salva vietile unor copii chinuiti de boala, saracie si suferinta. Pentru a reusi sa ducem la capat ce ne-am propus cautam oameni cu suflet mare care pot face un bine alaturi de noi.” – Roxana Gagiu

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

In Filantropica, Gheorghe Dinica in rol de ‘textier pentru cersetori’, spunea: “Mâna întinsa care nu spune o poveste… nu capata nimic”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s