Decernarea Trofeului Tabere cu Suflet

MaratonTabereCuSuflet.110Trofeul Tabere cu Suflet recompenseaza anual, cei mai activi copii la competitiile multidisciplinare din calendarul TeamXpert Sports Events. Anul trecut peste 300 de copii s-au intrecut timp de 12 luni, la 7 discipline sportive! Castigatori au fost Diana Stoica si Robert Stoica. Decernarea Trofeelor va avea loc duminica, 24 mai.

Trofeul Tabere cu Suflet – editia 2014 a insemnat un adevarat maraton, cu nu mai putin de 32 de etape la discipline precum Schi, Snowboard, Ciclism, Freeriding, Alergare, Inot si Echitatie, la care au luat startul 313 copii. Dintre acestia, cea mai activa dintre fete a fost Diana Stoica, urmata de Sara Savin si Sophia Borda, iar la baieti cel mai activ a fost Robert Stoica, urmat de Paul Tanase si David Stoica.

Premierea va avea loc cu ocazia competitiei de Mountainbike Corporate Cupa TeamXpert, care se va desfasura duminica, 24 mai, la Comana. Tot atunci vor fi premiati si castigatorii Trofeului TeamXpert Sports Events.

Foto: Adrian Stoica


Trofeul Tabere cu Suflet a fost creat pentru a stimula competitia in randul copiilor si pentru a promova o experienta multidisciplinara. De la infiintarea Trofeului, in 2011, peste 1000 de copii au luat startul in competitiile afiliate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s